søndag den 12. februar 2012

Ras Al Khaimah - Dubai

Endnu en fantastisk morgenbuffet og en tur ved poolen til kl lidt i 1. Vi havde fået forlænget værelset en time.

Kl lidt over 1 forlod vi Hilton og kørte vejledt af Miss Neverlost mod Dubai. Med tanke på de erfaringer vi havde gjort på vejen til Ras Al Khaimah var vores tiltro til Miss Neverlost temmelig begrænset så på vejen mod Dubai konsulterede vi Google Maps kortet flere gange. Det viste sig dog at Miss Neverlost idag opførte sig fremragende - og kl lidt over 3 ankom vi til Dusit Residence i Dubai Marina. Vi fik et værelse på 32 etage - den øverste etage lige under pent house lejlighederne. Vi har en flot udsigt og kan se dele af Palm Jumeirah fra vores værelse.

Vi startede med en tur i poolen - som desværre ligger i skygge så det var en kold fornøjelse.

Vi gik ned for at få lidt eftermiddagsmad i Dubai Marina og fandt en libenesisk restaurant - Maxine. Lasagne og spaghetti til børnene - og to gange falaffel sandvitch. Mums.
Desværre blæser det meget idag - og er egentlig halvkoldt - så shorts og t-shirts viste sig at være en rigtig dårlig ide. Heldigvis kunne vi låne nogle tæpper - så det gik nogenlunde.

Vi gik tilbage til vores hotel - og besluttede os derefter for at køre en tur til Mall of the Emirates. Det er facinerende at se de mange forskellige folkeslag - man kan absolut kalde dette samfund multi-etnisk.

Efter en par timer i helvede kørte vi hjem og spise dessert - is og friske jordbær fra Egypten - og så en film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar